Nieuwe werkplek

November 22nd, 2009 by peter

Zo vandaag heeft voorncommunicatie een nieuwe werkplek. Hier stond eerst een klein oud eiken tafeltje. Vandaag dit fijne werkblad aangebracht. Heb ik weer de ruimte. Ik zit hier Eef te schrijven. Eef geeft pianoles in Amsterdam. Ik heb haar in verleden nog geadviseerd over haar website. Eef is erg goed. Kijk maar op haar site.

voorncom werkplek1

Maud heeft talent

November 22nd, 2009 by peter

Vorige maand op m’n verjaardag heb ik een mooi schilderijtje van Maud (vriendin van Camiel) gekregen. Ze verraste me met een portretje wat ze van een foto had gemaakt. Ik herkende mezelf goed. Ik kijk er dagelijks naar. Maud kan het.

schiderijmaud

Ondergaan en ondernemen.

November 20th, 2009 by peter

Zo vandaag even een mooie tool uitgeprobeerd, een tip die ik van mijn collega Bas kreeg. Kan je even bladeren door het boek dat ik dit jaar maakte samen met Robert-Jan.

Een dynamisch onderwerp van gesprek: wie ben jij?

November 10th, 2009 by peter

Over identiteit kan ik altijd praten. De identiteit van een organisatie heeft zoveel kanten dat het managen ervan een enorme opgave is. Naar binnen, naar buiten, je imago, je positionering, de veranderingen, de verschijningsvorm, enz. In het verleden druk geweest met gezondheidszorg en onderwijs, tegenwoordig de overheid. VCMG levert alles wat nodig is om een corporate identity te managen.

Afbeelding 1

Samen met Serva bij de provincie een mooie campagne neergezet

November 10th, 2009 by peter

Zie. Het landschap zit in je. Overijssel mag gezien worden. Het is een mooie, dynamische, groene en uitdagende provincie.
Serva Dollenkamp van Involve trok deze campagne en dat deed ze met verve. Zij verzorde nog een aardig affiche voor mij! Bedankt Serva.

affichelandschap2

Weer eens ouderwets tekenen en France

November 10th, 2009 by peter

Lang niet gedaan, met een potloodje en een papiertje. Fijn om te doen.

schets2

En weer een nieuwe Vespa tot leven gebracht

November 10th, 2009 by peter

Afgelopen jaar weer uit twee oude vespa en nieuwe zuiger, cilinder en lagers een prachtig nieuwe scooter in elkaar geprutst. We hebben m mee naar Frankrijk genomen. Met Marianne achterop tegen de bergop was af en toe wel heel zwaar. Maar hij rijdt fantastisch!

vespafrance

Nieuwe huisstijl voor Bureau Voegwerk

November 10th, 2009 by peter

Bureau Voegwerk is gestart in september 2009 en biedt ondersteuning bij stedelijke en maatschappelijke ontwikkelingen. Bureau Voegwerk is Wilma Mensink met ruim vijfentwintig jaar ervaring in integrale gebiedsontwikkeling. Samen met Camiel ontwikkelde we een huisstijl. Uiteindelijk zorgde Camiel voor de vormgeving en realisatie.

Afbeelding 1

Samenwerken met Robert-Jan Hofhuis

November 10th, 2009 by peter

Afgelopen jaar samen met Robert-Jan een brutaal boek ontwikkeld voor Tempo KAN. De bouwregiegroep voor het Knooppunt Arnhem Nijmegen. Ondergaan en ondernemen werd de titel, uitgegeven bij de sdu. Geschreven door John Cüsters en geillustreerd door Geert Gratama.

ondergaanenondernemen

Het boek ‘Ondergaan en Ondernemen’ wordt gepresenteerd. Gosse Noordewier reikt het eerste exemplaar uit aan oud-minister Sybilla Dekker destijds verantwoordelijk voor de ondertekening van het Convenant Woningbouwafspraken 2005 tot 2010.

uitreikingboek

Zo begonnen we in 2007

November 9th, 2009 by peter

Ja, zo begonnen we september 2007. Mooie tijd. We leerde veel van elkaar. Camiel hoe je  een zaak opzet en ik raakt steeds meer thuis in de webwereld. Nu werkt Camiel samen met Sander onder de naam studiowonder.nl en ga ik alleen verder. Ik hoop dat we veel leuke dingen samen gaan doen.onze website